Coronabeleid Massage to Move praktijken. We verzoeken cliënten rekening te houden met het navolgende beleid:

MASSAGE

TO MOVE

What moves you?

Inspiratie


Goed voornemen

11 juni 2020

Heb je ook bepaald gedrag, waar je liever vanaf wilt? Misschien dat je aan het begin van het jaar een goed voornemen had, bijvoorbeeld stoppen met roken of vaker gezond eten. Is het je gelukt het gedrag te veranderen? Of was je na een maand alweer teruggevallen in je oude gewoonten? Diep in je hart weet je ook wel dat het goed is voor je gezondheid om wat meer de rust in jezelf te vinden of dat iedere dag een half uurtje wandelen je vitaler laat voelen. Waarom lukt het dan nog niet? Misschien helpt het om de volgende vragen te beantwoorden.

Wat levert het gedrag dat je wilt veranderen je op? Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de nadelen van het gedrag dat je wel wilt vertonen?

De antwoorden geven je wellicht inzicht in waarom het zo moeilijk is om je gedrag te veranderen. Want op de korte termijn levert het te veranderen gedrag je zeker voordelen op.

Welk cijfer (0 – 10) geef je je motivatie om toch je gedrag te veranderen?

Wat zou de motivatie kunnen doen toenemen?

Nu je weet wat je nog extra moet doen of voor moet zorgen, waardoor je extra gemotiveerd bent, geef je een cijfer (0 – 10) aan het vertrouwen dat je nu hebt, dat het je gaat lukken je gedrag te veranderen?

Wat kun je nog veranderen om dit vertrouwen te vergroten?

Hopelijk begrijp je aan het einde van deze vraag- en antwoordoefening waarom de gedragsverandering tot nu toe nog niet gelukt is en wat ervoor nodig is om het wel te laten slagen.

We dagen je uit: laat je ons weten welk gedrag je wilt veranderen? En hoe je zorgt dat het deze keer lukt? We wensen je een tevreden gevoel over een mooi resultaat. Ga ervoor!

Bron foto: Unsplash.com

Misschien ook interessant voor jou…


Solistisch of in teamverband?

1 oktober 2020

‘Changing the world takes more than everything any one person knows, but not more than we know together. So let’s work together.’ – Simon Sinek Dit is het team waar we trots op zijn! We worden blij van de energie in ons team en waar het ons brengt. De praktijken hebben ieder hun eigenheid en […]

Lees meer …

Een goede massage: verbinding!

24 september 2020

Een kwalitatief goede massagesessie betekent: verbinding! Je kunt jezelf trainen om een steeds betere connectie te maken tussen al wat zich in je gedachten afspeelt en wat je lichaam je heeft te vertellen. Een massagetherapeut kan jou helpen om je aandacht te richten op dat wat je lichaam al weet en voor jou een praktische […]

Lees meer …

Affirmatie
Affirmaties, waarvoor en hoe kun je ze gebruiken?

17 september 2020

Ken je de affirmatie al? Dit is een korte, krachtige zin die omschrijft hoe jij de realiteit wilt laten zijn. Je herhaalt hem regelmatig voor jezelf, waardoor je er zelf in gaat geloven. Dit komt door het illusoire waarheidseffect, dat zorgt dat als je informatie al eens vaker gehoord hebt, je meer geneigd bent om […]

Lees meer …

Partners


De website van Massage to Move gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Scroll Up
Contact
close slider