Partners

Partners


Coronabeleid Massage to Move praktijken. We verzoeken cliënten rekening te houden met het navolgende beleid:

MASSAGE

TO MOVE

What moves you?

Inspiratie9 mei 2024

Schrok ik even, zeg; toen een cliënt – nadat ze van de behandeltafel gestapt was – zei: ’Dit is altijd het ergste moment.’ Ik dacht direct dat de pijn verergerd was of ze niet tevreden was over de behandeling. Ze vervolgde: ‘Nu moet ik weer een maand wachten voor ik weer een afspraak heb.’ Ik lachte en zuchtte onhoorbaar van opluchting.
Wat fijn dat we met massagetherapie onze cliënten naast klachtenverlichting ook diepe ontspanning kunnen brengen, zodat ze graag naar onze praktijken komen. Dus in dit geval is een ‘ongelukkige’ cliënt een groot compliment!

Contact
close slider


    De website van Massage to Move gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.